Restauracja Kamienny Kasztel
Wszelkie prawa zastrzeżone © 2014 Restauracja Kamienny Kasztel
Menu
  Każde danie przygotowywane jest wyłącznie ze świeżych produktów najwyższej jakości.
Gotują dla Państwa:

                        -Michał Krywalewicz Szef Kuchni
                                 -Adam Kulik Kucharz
                            -Elżbieta Cholerzyńska
pomoc kuchenna-sałatki
                                 -Maria Jasina pomoc kuchenna-sałatk
Tatar z łososia podawany na świeżej sałacie z kaparami
i oliwkami skropiony  limonką
Salmon tartar served on fresh lettuce with capers and olives 
sprinkled with lime
Lachstatar serviert auf frischem Salat mit Kapern und Oliven 
mit Kalk bestreut
Coś na początek/Appetizers/Vorspeisen
Carpaccio z łososia norweskiego
Salmon carpaccio
Carpaccio aus Lachs
Carpaccio z polędwicy wołowej
Sirloin carpaccio
Lendencarpaccio
Befsztyk tatarski z polędwicy wołowej
Raw beef tatar served with pickled mushrooms, gherkins and egg yolk
Tatarlendenbeefsteak
Dla smakosza deska pięciu serów
Board of five kinds of cheese
Käseplatte mit fünf verschiedenen Sorten
Marynowany śledź w oliwie ziołowej
Pickled herring in herb oil
Marinierter Hering in Kräuteröl
Coś na początek
Sałaty
Przystawki na ciepło
Zupy
Szef Kuchni poleca
Ryby i owoce morza
Dania z drobiu
Dania z wieprzowiny
Dania z mięs szlachetnych
Dania z polędwicy wołowej
Pasty-Makarony-Risotta
Dania na ciepło
Dodatki
Dodatki warzywne
Sosy
Desery
80 g         25zł
Strona główna
O nas
Wydarzenia
Menu
Przyjęcia
Wesele
Galeria
Rezerwacja
Kontakt
gramatura:   cena:      
80 g         24zł
80 g         25zł
80 g         29zł
150 g       30zł
80 g        15zł